UUTUUS

Roksan Attessa Streaming vahvistin

1 995 1 650  / kpl

Netin suoratoistopalveluiden tuella ja erinomaisella äänenlaadulla varustettu vahvistin vaativalle musiikinkuuntelijalle.

Poista

Kuvaus

Roksan Attessa Streaming

Premium äänenlaatua monipuolisilla ominaisuuksilla höystettynä – Roksan Attessa Streaming

Roksan Attessa Streaming on BluOs yhteensopiva vahvistin joka tukee netin suosituimpia musiikin suoratoistopalveluita kuten Spotify, Tidal jne. ilman erillisiä ulkoisia mokkuloita tms. Vahvistin tukee natiivisti myös AirPlay 2 ja Bluetooth yhteyksiä. Kun näihin ominaisuuksiin lisätään vielä valikoima digitaalisia ja analogisia sisääntuloja ulkoisille äänilähteille niin voidaan todella puhua vahvistimesta joka taipuu monenlaisiin tilanteisiin ja mikä tärkeintä äänenlaadusta tinkimättä.

Roksanin legendaarinen Caspian M2 on lukuisia “vuoden vahvistin” tunnustuksia saavuttanut Roksanin vahvistin, uuden Attessan pääteasteet pohjautuvat tämän arvostetun vahvistimen hyviksi havaittuihin ratkaisuihin. Tuloksena on saavutettu vahvistin joka yhdistää onnistuneesti hyväksi koettuja perinteitä ja moderneja ratkaisuja.

Attessan päätevahvistimessa on tehoa 80 wattia kahdeksaan ohmiin ja 130 wattia neljään ohmiin. Matalalinjaisessa vahvistimessa on tyylikäs alumiinista valmistettu volumesäädin jonka kautta kyetään myös tekemään säätöjä vahvistimen muihin toimintoihin. Myöskään kuuloke käyttäjiä ei ole unohdettu, vaan Attessaan on toteutettu jopa 7.5v tasoon kykenevä korkealaatuinen kuulokelähtö.

Äänellisesti vahvistin tarjoaa helppoa kuunneltavuutta ja aidon elävää läsnäoloa. Bassotoistossa on vaivatonta kontrollia ja vahvistin ohjaa sujuvasti epäherkkiä ja kuormaltaan vaikeitakin kaiuttimia.

Muistathan myös, että mikäli taloudessasi on muita BluOs yhteensopivia laitteita, niin voit ohjata niiden toimintoja samalla applikaatiolla Attessan kanssa, jonka lisäksi voit luoda näillä laitteilla monihuonejärjestelmiä joiden ohjaus onnistuu keskitetysti yhdestä applikaatiosta käsin.

Roksan Attessa Lifestyle

Linkki valmistajan tuotesivulle.

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Suora tuki netin suosituimmille musiikkipalveluille – Spotify, Tidal, Deezer jne. + Bluetooth ja AirPlay 2 tuki.

  • Poikkeuksellisen erinomainen äänenlaatu

  • Ohjaa hyvin vaikeitakin kaiuttimia

  • Erittäin vankka rakenne

  • Selkeä ja helppokäyttöinen

  • Korkealaatuinen kuulokelähtö.

  • Ei HDMI tuloa, television saat kytkettyä vahvistimeen joko optisella tai analogisella RCA kaapelilla (riippuu TV:n ominaisuuksista).

Lisätiedot

Tuotemerkki

Roksan

Teho

88w RMS 8ohm, 130w RMS 4ohm

Taajuusalue

20 – 20 000 Hz

Lähdöt

Kaiutintasoiset, 2 x Stereo RCA preout / sub out. 12v trigger out

Sisääntulot

Analogiset: 2 x stereo RCA, 1 x Phono MM.
Digitaaliset: 2 x optinen, 2 x koaksiaalinen, USB.
Muut: CAT, 12v trigger

Suoratoistopalvelut

Tuki yli 20:lle eri suoratoistopalvelulle. Mukana mm. Tidal, Deezer, Spotify, Qobuz…

Mitat

432 x 346 x 76mm (lev x kork x syv)

Paino

10,5 kg

Viimeistely

Hopea, Musta