Roksan Caspian RPM Reference Phono Speed Control

2 000 

Roksan RPM on se virtalähde, jonka Xerxes-levysoittimesi ansaitsee. Tinkimätöntä äänenlaatua ja tinkimätöntä mekaanista ja sähköistä suorituskykyä.

Poista

Kuvaus

Roksan Caspian RPM Reference Phono Speed Control

Roksan Caspian RPM on Xerxes-levysoittimen ulkoinen referenssitason virtalähde. RPM:n lähtökohtana on Roksanin aitoon muuntajaan perustuva jäykkä DS1.5-virtalähde ja se tarjoaa puhtaimman ja sulavimman mahdollisen pyörityssignaalin Xerxesin moottorille.

RPM toimii parhaana mahdollisena virtalähteenä kaikille Xerxes-levysoittimille. Lähtökohtana on supertarkka kristallikello ohjaimena ja DS1.5-virtalähde voimanlähteenä. Tämä pitää nopeuden täsmälleen oikeana sekä 33- että 45-kierrosnopeuksilla.

Kiitos kehittyneen digitaalisen ohjausjärjestelmän, nopeutta voidaan tarvittaessa nostaa tai laskea maksimissaan 6,25% molemmilla pyörimisnopeuksilla. Tämä on hyödyllinen lisätoiminto käyttäjille, jotka asuvat erityisen huonolaatuisen sähköverkon alueella ja heidän levysoittimensa eivät sähköverkon ongelmien takia saavuta täsmälleen oikeaa pyöritysnopeutta.

Caspian RPM on rakennettu samaan tyylikkääseen ja vankkaan koteloon muiden Caspian-tuotteiden kanssa ja on se virtalähde, jonka Xerxes-levysoittimesi ansaitsee.

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Äänenlaadullisesti ja tyylillisesti paras seuralainen Roksan Xerxes -levysoittimelle.

  • Vankka rakenne, tyylikkään ajaton muotoilu.

  • Ei halvin virtalähde, mutta hintansa arvoinen sekä äänenlaatuvaikutukseltaan että rakenteeltaan.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Roksan

Sisääntulot

240V

Lähdöt

Toimintajännite Xerxes-levysoittimelle

Mitat

432 x 80 x 330mm (lev x kork x syv)

Paino

12 kg

Viimeistely

Musta, Hopea

Takuu

5 vuotta