Speakercraft HRSi 10 subwoofer

1 749  / kpl

Speakercraft HRSi 10 on hyvin kompakti 10″ subwoofer erittäin pitkäiskuisella bassoelementillä, appi-ohjauksella, huonekorjauksella ja kilowatin vahvistimella.

Saatavuus: Varastossa (nouto tai toimitus)

Kuvaus

Speakercraft HRSi 10

Speakercraft HRSi 10 – Sunfire-subwoofereiden uudet perilliset

Speakercraftin HRSi-subwooferit tarjoavat koko- ja hintaluokassaan erinomaista ja hyvin alas ulottuvaa bassotoistoa. Lasikuituvahvisteinen bassoelementti ja kilowatin vahvistin ovat uusiksi suunniteltuja, mutta kiiltolakattu arvokas ulkoasu on Sunfire HRS -sarjasta tuttu. Bassoelementti on suunniteltu toimimaan optimaalisesti hyvin pienessä kotelossa ja tarjoamaan hyvin lineaarisena pysyvä liike todella suurella liikepoikkeamalla. Moottorin voimakerroin on erittäin suuri ja kartio tehty kestämään minimaalisen kotelon raju vastapaine.

HRSi-sarjassa on appi-ohjaus, jolla valitaan haluttu asetusten muistipaikka (erikseen esim. musiikille, elokuville ja taustamusiikkikäyttöön) ja voidaan tehdä automaattinen huonekorjaus tai säätää äänensävyä käsin neljän täysparametrisen korjaimen avulla. Apilla säädetään myös mukavasti kuuntelupaikalta äänenvoimakkuus, jakotaajuus ja vaihe (subwoofer pitää saada soimaan samassa tahdissa pääkaiuttimien kanssa).

Pääpiirteet:
Erittäin kompakti suhteessa suorituskykyynsä
Pianolakattu jykevä MDF-kotelo
1000-wattinen hyötysuhteeltaan hyvä päätevahvistin
DSP-sydän mahdollistaa huonekorjauksen
5V USB-anto langattomalle lähettimelle
Selkeä ja monipuolinen ohjaus puhelisovelluksella

Hyvin kompaktista koostaan huolimatta HRSi 10 toistaa huoneessa jopa alle 20 Hz asti (+/-3dB vapaassa kentässä 24 – 200 Hz). Subwooferin vahvistimesta löytyy paikka optiona saatavalle langattomalle vastaanottimelle jonka avulla voit kytkeä subwooferin langattomasti linjatasoisella (RCA) lähdöllä varustettuun vahvistimeen.

Jos olet etsimässä mahdollisimman laadukasta ja pientä subwooferia kotiteatteriisi tai stereojärjestelmääsi, on Speakercraft HRSi -mallisto ehdottomasti tutustumisen arvoinen tuote. Tule ja tutustu paikanpäällä myymälässämme Vantaan Porttipuistossa, olemme vain sadan metrin päässä Vantaan IKEAsta.

Linkki asennusohjeeseen

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Kompakti koko tekee sijoittelusta helpompaa.

  • Toistaa huoneessa jopa alle 20 hertsiin.

  • Saatavissa vain mustana.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Speakercraft

Taajuusalue

+/-3dB vapaassa kentässä 24 – 200 Hz
huoneessa -6dB jopa alle 20 Hz

Teho

1000 W

Sisääntulot

2 x RCA, 1 x LFE (RCA)

Elementit

1x 10"

Kaiutin tyyppi

Subwoofer

Mitat

310 x 320 x 330mm

Paino

15,7 kg

Viimeistely

Kiiltomusta

Takuu

2 vuotta