StormAudio ISR Fusion 20

22 500 

StormAudio ISR Fusion 20 on tinkimätön kotiteatterivahvistin kun vain paras kelpaa. 16 x 150 W -Edge-päätevahvistimet, 20-kanavainen prosessointi, Dirac Live ART, Roon Ready, erittäin joustavasti konfiguroitavissa.

Hi-FI Rahoitus

Mikäli maksat ostoksen 30-60 päivän sisällä, ei sinulle muodostu ylimääräisiä kuluja.

Osamaksuhinta: 1 887,50  / kk (12 kk)

Kokonaishinta: 22 650 

Lue lisää HiFi rahoituksesta tästä.

Saatavuus: Tilattavissa|Arvioitu toimitusaika: 2-10 arkipäivää.

Kuvaus

StormAudio ISR Fusion 20

Kun vain paras riittää kotiteatterivahvistimissa – StormAudio ISR Fusion 20.

StormAudio ISR Fusion 20 on 20-kanavainen kotiteatterivahvistin 16 vahvistinkanavalla ja neljällä linja-annolla. Perustana on StormAudio ISP Elite MK3 -AV-prosessori ja siihen on lisätty 16 kanavaa tanskalaisen ICE Powerin tuoreimpia Edge-päätevahvistimia. Tehoa on 150 W per kanava ja kolme kanavaparia on siltakytkettävissä 500-wattisiksi vahvistimiksi (jolloin vahvistintehoa on 3 x 500W ja 10 x 150W). Ratkaisu on äänenlaadullisesti vain vähän kevyempi kuin StormAudion Pascal Audio -pohjaiset erilliset päätevahvistimet.

ISR Fusion 20 tarjoaa samat loistavat muokkausmahdollisuudet ja säädettävyyden kuin StormAudion ISP-prosessoritkin. Jos kotiteatteri ei kuluta kaikkia vahvistinkanavia, voidaan jäljelle jääneitä hyödyntää monihuonejärjestelmässä ja saada erinomaisen laadukasta ääntä esimerkiksi ruokailutilaan, työhuoneeseen, tv-huoneeseen tms.

Valmistaja keskittyy erittäin korkealuokkaisiin kotiteatterin ISP eli Immersive Sound Processor -AV-esivahvistimiin ja ISR Fusion R on heidän toinen mallinsa sisäisillä päätevahvistimilla (alkuperäinen erinomaisen hieno I.ISP oli ensimmäinen). StormAudio ISR Fusion R on erinomainen valinta niin vaativimmalle kotiteatteriasentajalle kuin kriittisimmälle audiofiilillekin. Musiikinkuuntelijoita varten ISR Fusion R on Roon Ready.

StormAudion laadusta kertoo esimerkiksi se, että kun amerikkalainen Sound Labs Design sai tehtäväksi suunnitella parhaan mahdollisen kotiteatterin asiakkaalleen, StormAudio ISP valittiin AV-prosessoriksi miljoonan dollarin kokonaisuuteen. Referenssinä voi todeta, että teatterin suunnitteli sama saksalainen Jochen Veith, joka on suunnitellut mm. Capitol Recordsin Atmos-studion.

Käyttö on hyvin helppoa koko perheellekin superselkeän iPad-käyttöliittymän ansiosta. Niin halutessasi saat toki ohjattua ISR:ää myös tavallisella yleiskaukosäätimellä. Äänenlaadultaan ISR on niin hyvä, että se toimii myös erittäin laadukkaan musiikinkuunteluun optimoidun laitteiston vahvistimena, huonekorjaimena ja DA-muuntimena.

ISR Fusion 20:ssä on täysi lisenssi Dirac Live Room Correction, Bass Control ja Active Room Treatment -huonekorjaukseen sekä huomattava määrä työkaluja käsin tehtävään äänensävyn muokkaukseen. Työkalut antavat myös ammattilaiselle mahdollisuuden hoitaa ISR:llä aktiivikaiuttimien elementtikohtaiset korjaukset ja jättää kaiuttimien ulkoinen DSP-prosessorin pois välistä. Tällä jätetään edestakainen DA-AD-muunnos välistä pois ja äänenlaatu pysyy parempana.

Äänenlaadultaan entisestään alkuperäisistä ISP-prosessoreista parannettu ja ulkoisesti huomattavan tyylikäs ISP MK3 -mallisto ja ISR Fusion R ovat vastaus heille, jotka haluavat parhaan mahdollisen äänenlaadun, erinomaisen monipuolisuuden ja joustavuuden, koko perheellekin helpon käytettävyyden ja vakaan toiminnan yhdessä paketissa.

Klikkaa tästä valmistajan tuotesivulle.

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Erittäin hyvä äänenlaatu.

  • Päivitettävä ja joustavasti muokattavissa.

  • Dirac Live, Dirac Live Bass Control ja Dirac Live ART -huonekorjaus.

  • Helppokäyttöinen.

  • Keskittyy oleelliseen, ei keinotekoista kikkailua.

  • Parasta ei saa halvalla.

Lisätiedot

Tuotemerkki

StormAudio

Vahvistinteho

16 x 150 W
tai 1 x 500 W ja 14 x 150 W
tai 2 x 500 W ja 12 x 150 W
tai 3 x 500 W ja 10 x 150 W

150 W on 8 ohm kuormaan, 4 ohm kuormaan saadaan 300 W. Siltakytkettynä teho on 500 W sekä 8 ohm että 4 ohm kuormiin.

Mitat

491 x 442 x 176 mm

Paino

16 kg

Viimeistely

Musta

Takuu

5 vuotta