MK Sound X12+ subwoofer

4 990  / kpl

MK Sound X12+ on erittäin järeä 2 x 12″ subwoofer. 18Hz ulottuvuus, referenssitason äänenlaatu ja järeä mekaaninen rakenne yhdessä kohtuullisen kokoisessa paketissa.

Hi-FI Rahoitus

Mikäli maksat ostoksen 30-60 päivän sisällä, ei sinulle muodostu ylimääräisiä kuluja.

Osamaksuhinta: 428,33  / kk (12 kk)

Kokonaishinta: 5 140 

Lue lisää HiFi rahoituksesta tästä.

Saatavuus: Tilattavissa. |Arvioitu toimitusaika: 2-10 arkipäivää.

Kuvaus

MK Sound X12+

Referenssiluokan napakasti potkivaa bassoa ja loistava ulottuvuus – MK Sound X12+

MK Sound paransi X-lippulaivamallistoaan. X+ -subwoofereissa on entistä enemmän vahvistintehoa, entistä järeämmät bassoelementit, entistä paremmat äänenpainevarat ja entistäkin sulavampilinjaiset kotelot, jotka istuvat tyylillisesti täydellisesti S150- ja S300-pääkaiuttimien rinnalle.

THX Ultra -hyväksynnän saanut MK Sound X12+ perustuu 600 wattia jatkuvaa ja 1 200 wattia hetkellistä tehoa syöttävään vahvistimeen ja erittäin laadukkaisiin bassoelementteihin. Järjellisistä mitoista huolimatta alarajataajuus on 18 hertsiä ja äänenpainevarat vielä X10+:aakin paremmat.

Kaiutinelementeissä käytetään hyvin jäykkiä hiilikuitukartioita, jotka eivät notku maksimaalisen rasituksenkaan alla. Bassoelementtejä kotelossa on kaksi, molemmat aktiivisia ja toinen on käännetty magneetti ulospäin, millä minimoidaan harmonisen särön kertautuvuus. Yhdessä CNC-työstettyjen alumiinisten moottorin oikosulkurenkaiden kanssa tämä kaikki palvelee samaa tarkoitusta: tarkan sävykästä ja puhtaan särötöntä bassoa aina äärirajoille asti ajettuna.

Kotelot on valmistettu 25mm MDF-levystä ja tuettu tehokkaasti. Alemman bassoelementin tuottaman äänen häiriötöntä virtausta varten olevat aukot toimivat samalla erinomaisina kantokahvoina, joista huomattavan järeitä koteloita on sujuvaa liikutella.

X+ -sarjan subwooferit hyödyntävät niin kutsuttua push-pull elementtisijoittelua. Tämän tekniikan etuna on parantunut transienttitoisto, suurempi maksimiäänenpaine, kasvanut dynamiikantoistokyky ja pienempi särö. X12+:n elementtien yhteinen pinta-ala vastaa lähes yhtä 18” elementtiä.

Tuskin yksikään valmistaja voi väittää omaavansa yhtä pitkän kokemuksen aktiivisten subwooferien ja sateliittijärjestelmien valmistuksesta kuin MK Sound. Valmistajan uusin X-sarja on jälleen osoitus MK Soundin jatkuvasta panostuksesta tuotteiden suorituskyvyn ja paremman äänentoiston tavoittelussa.

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Erinomaisen napakka, sävyrikas ja dynaaminen toisto.

  • Monipuoliset säätömahdollisuudet tekevät subwooferin sovittamisen pääkaiuttimien toistoon helpommaksi.

  • Hollywoodin elokuvastudioiden yleisesti käyttämä – hyvä lähtökohta autenttiseen elokuvaäänentoistoon.

  • Ei valkoista vaihtoehtoa.

  • Ei sisäistä ekvalisaattoria tai huonekorjainta.

Lisätiedot

Tuotemerkki

MK Sound

Taajuusalue

18 – 200 Hz

Teho

600 W RMS, 1 200 W hetkellinen

Sisääntulot

1 x Stereo RCA, 1 x LFE RCA, 1 x Stereo XLR, 1 x LFE XLR

Lähdöt

1 x Stereo RCA, 1 x Stereo XLR

Elementit

2 x 12"

Kaiutin tyyppi

Subwoofer

Mitat

728 x 450 x 385 mm (kork x lev x syv)

Paino

45,9 kg

Viimeistely

Musta

Takuu

3 vuotta

MK Sound X12+ subwoofer | Ideaali.fi

MK Sound

Jo yli 40v ajan MK Sound on valmistanut referenssitason kaiuttimia musiikki- ja elokuvateollisuuden käyttöön. Sittemmin MK Sound tuotteet ovat löytäneet tiensä myös yhä useampien Hi-Fi ja kotiteatteriharrastajien laitteistoihin. Kuluttaja-asiakkaiden kiinnostuksen kasvun myötä MK Sound on julkaissut uusia paremmin perinteisiin kotien huonetiloihin visuaalisesti istuvia kaiutinmalleja joiden suorituskyvyssä ei kuitenkaan ole tingitty.

Lukuisat Hollywoodin elokuvastudiot, sekä musiikkistudiot ympäri maailman käyttävät MK Sound kaiuttimia, niiden poikkeuksellisen selkeän, dynaamisen ja luonnonmukaisen soinnin takia. MK Sound kaiuttimilla toteutat kotiisi huippuluokan kotiteatteri- ja musiikkijärjestelmät, jotka eivät vie runsaasti tilaa, soivat upeasti ja ovat kohtuuhintaisia. Jos haluat kokea elokuvien ja TV-sarjojen ääniraidat mahdollisimman autenttisesti, ohjaajan tarkoittamalla tavalla, teet itsellesi kathunpalveluksen jos et tutustu MK Sound tuotteisiin ennen ostopäätöstä.

MKSound tuotteisiin luottavat mm. sellaiset elokuvateollisuuden jättiläiset kuin:

20th Century Fox
Sony Pictures
Warner Brothers
Lucasfilm
Universal Pictures
Walt Disney
HBO
Paramount

Elokuvatuotannot ovat yksi haastavimmista ympäristöistä kaiuttimia ajateltaessa. Elokuvat ja TV-sarjat sisältävät musiikkia, puhetta, luonnon ääniä, sekä keinotekoisia tehosteita, joiden keskinäiset suhteet luovat elokuviin ja TV-sarjoihin tarinan kannalta tärkeän latauksen. Parhaillaan satoja miljoonia euroja maksavissa elokuvatuotannoissa ei ole varaa virheisiin. Samat kaiuttimet, joita useat Hollywood-studiot ovat hankkineet näiden valtavien tuotantojen toteuttamiseen, voit hankkia nyt omaan järjestelmääsi yllättävän kohtuullisin kustannuksin.

 

Kuule enemmän, kuule tarkemmin – myös pienillä äänenvoimakkuuksilla

Toisin kuin huippuammattilaisten studioissa, kodeissa tilan akustiikka, kaiutin sijoittelu ja käytettävät äänenvoimakkuudet ovat monesti riippuvaisia itse asunnon, sekä muiden perheenjäsenten asettamista rajoitteista ja toiveista. Kaiutinsijoitteluun vaikuttaa suuresti mm. kulkuväylien ja ikkunoiden paikat, ja kuunteluvoimakkuuksiin muiden perheenjäsenien toiveet ja mahdolliset seinänaapurit.

MK Sound kaiuttimet sisältävät useita teknisiä ratkaisuja jotka auttavat sinua nauttimaan korkealaatuisesta äänentoistosta myös pienemmillä äänenvoimakkuuksilla, sekä tiloissa joiden akustiset ominaisuudet eivät vastaa huippuluokan studioita.

Siirtyessäsi käyttämään MK Sound kaiuttimia, saatat yllättyä kuinka paljon ennen kuulumattomia pieniä yksityiskohtia tutut äänitteesi sisältävätkään. Toisin kuin monet kilpailijoiden kaiuttimet joiden toisto “aukeaa” kunnolla vasta lujempaa soitettaessa, MK Sound kaiuttimet toistavat äänitteiden pieniä yksityiskohtia selkeästi jo matalilla äänenvoimakkuuksilla. Tästä ominaisuudesta on hyötyä mm. televisiota iltaisin katseltaessa, jolloin perheen muut jäsenet saattavat olla jo nukkumassa. Harva myöskään uskoo, kuinka paljon puhdasta äänenpainetta MK Sound kaiuttimet kykenevät tarvittaessa tuottamaan, kompakteista mitoistaan huolimatta.

MK Sound kaiuttimien jakosuotimen ja elementtien toiminta on optimoitu tuottamaan suuri ja vakaa äänikenttä laajalle kuuntelualueelle, jolloin useampi perheenjäsen voi nauttia korkealaatuisesta toistosta samanaikaisesti. MK Sound kaiuttimet toimivat myös keskimääräistä paremmin hiukan kaikuisemmissakin tiloissa, joka on seurausta kaiuttimien hallitusta suuntaavuudesta ja johdonmukaisesta taajuuskäyttäytymisestä myös kaiuttimen keskilinjan sivuilla.

 

Kompaktit kaiuttimet – suuri ääni

MK Sound valikoimista et löydä suurikokoisia lattiakaiuttimia. Itse asiassa MK Sound sai alkunsa vuonna 1976, kun MK Sound julkaisi maailman ensimmäisen kompakteihin sateliittikaiuttimiin ja erilliseen subwooferiin pohjautuvan kaiutinjärjestelmän, joka lanseerattiin markkinoille David & Goliath nimikkeellä.

Seuraavana vuonna MK Sound julkaisi maailman ensimmäisen sisäisellä vahvistimella ja ohjauselektroniikalla varustetun subwooferin, tästä alkoi uusi aikakausi, joka muutti perinteisiä ajatusmalleja joissa järjestelmät olivat pohjautuneet “ruumisarkun” kokoisiin kaiuttimiin. MK Soundin pienten pääkaiuttimien ja erillisen matalia taajuuksia toistavan subwooferin yhdistäminen mahdollisti korkealuokkaisen ja suuriin äänenpaineisiin kykenevien järjestelmän toteuttamisen sisustus ystävällisellä ja tilankäytön kannalta tehokkaalla tavalla. Tämä uusi lähestymistapa alkoi nopeasti saada jalansijaa, niin studioissa kuin kodeissa.

 

MKSound - ammattilaisten valinta jo yli 40v ajan.

MKSound kaiuttimilla on miksattu sadoittain elokuvia joihin lukeutuu myös lukuisia äänimaailmastaan Oscar palkittuja teoksia. Tämän lisäksi lukuisat menestyneet TV-sarjat, konserttitaltioinnit ja musiikkialbumit on miksattu MKSound kaiuttimin.  Joka päivä äänitysstudiossa tehdään satoja ratkaisuja pohjautuen MKSound kaiuttimien sointiin.

Samat tuotteet jotka toimivat alansa huippujen työkaluina äänitysstudioissa, ovat kauttamme myös kuluttajien saatavilla. MKSound tarjoaa kattavan valikoiman huippuluokan kaiuttimia eri koko ja hintapisteissä.

Kaikki MKSound tuotteet on kehitetty toimimaan niin 2-kanava kuin kotiteatterijärjestelmissä.

Tutustu valikoimaamme tästä.