Roksan Attessa vahvistin – EISA voittaja.

Roksan Attessa testivoittaja vahvistin

Roksan Attessa vahvistin – EISA voittaja.

Roksan Attessa sarjan vahvistin – EISAn valinta luokkansa parhaaksi.

Roksanin Attessa sarjan tuotteet ovat jälleen saaneet osakseen kehuvia kommentteja, ja mikäs siinä hienoja tuotteita kehuessa. Tällä kertaa EISA valitsi sarjan suoratoisto ominaisuuksilla varustetun vahvistimen luokkansa johtavaksi tuotteeksi.

Roksan Attessa EISA voittaja - luokkansa paras- testivoittaja vahvistin

Roksan Attessa Streaming vahvistin tarjoaa helppoa kuunneltavuutta omaamalla sointisävyn joka ei ole viiltävän kirkas ja mekaaninen, vaan mukavan rasittamaton silti säilyttäen kyvyn pienien yksityiskohtien erotteluun. Tällä vahvistimella on mukava kuunnella niin audiofiili äänitteitä kuin hiukan kehnommin tuotettuja ja äänitettyjä levyjä. Vahvistimesta löytyy myös korkealaatuinen sisääntulo levysoittimille RIAA korjaimella (MM), BluOS moduli suosituimpien suoratoistopalveluiden helppoon hyödyntämiseen – Spotify, Tidal, Qubuz jne, sekä digitaalisia sisääntuloja vaikka television kytkemiseksi. Vahvistimen käyttö käy helposti niin mukana toimitettavalla kaukosäätimellä, kuin Android ja Apple mobiililaitteille ilmaiseksi ladattavalla applikaatiolla. Kaiken kaikkiaan kyseessä on varsin monitaitoinen vahvistin jonka ominaisuudet ja äänenlaatu riittävät pitkälle myös korkealaatuisempia kaiuttimia käytettäessä. Tervetuloa tutustumaan vahvistimeen livenä toimipisteessämme Vantaan Porttipuistossa aivan IKEAn kupeessa.

Katso tästä tuotteen tuotesivu.

Roksan Attessa Turntable

Attessa sarjan levysoitin täydentää hienosti sarjan vahvistimien ominaisuuksia. Mikään ei kuitenkaan estä käyttämässä Attessa levysoitinta myös muiden valmistajien vahvistimien kanssa – päinvastoin. Attessa levysoitin on pelkistetyn tyylikäs soitin joka sisältää kaiken oleellisen. Soitin sisältää kaiken tarvittavan suoraan laatikosta, sinun ei tarvitse siis heti ensimmäisenä miettiä äänirasioiden, RIAA vahvistimien tms hankintaa. Perussäädöt vain kohdalleen ja levy lautaselle ja musiikista nauttimaan. Muistathan, että meiltä saat myös soittimet valmiiksi säädettyinä jos sinulla ei ole omaa kokemusta soittimien säätämisestä tai et ole halukas lähteä kokeilemaan omia taitojasi. Attessa soitin on kuunneltavissa toimitiloissamme – muista että voit tuoda mukanasi myös omia äänitteitäsi.

Roksan Attessa levysoitin tuotesivulle pääset tästä. 

Jaa artikkeli


Ideaali