Genelec F One (B) subwoofer

983  / kpl

Genelec F One (B) on hyvin kompakti subwoofer, jonka liitännät mahdollistavat sen kytkemisen suoraan esimerkiksi televisioon tai striimeriin.

Poista

Kuvaus

Genelec F One (B)

Genelec F One (B) on erittäin pienikokoinen aktiivinen subwoofer eli alabassokaiutin. Se on kehitetty täydentämään G One, G Two ja G Three -aktiivikaiuttimia kaksikanavakäytössä. Kotiteatterissa F One (B) täydentää jopa viittä Genelec G One -aktiivikaiutinta, kun käytetään erillistä kotiteatterietuvahvistinta ja sen bassonohjausta (kaikki G One:t määritellään pieniksi ja koko bassokuorma siirtyy silloin subwooferille).

Tyylikkäästi ja minimalistisesti muotoiltu F One (B) tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn ja laajentaa audiojärjestelmän bassotoiston 35 hertsiin. Haluttua äänilähdettä tai koko kaiutinjärjestelmän toistotasoa on helppo hallita F One (B) -subwooferin mukana tulevalla langattomalla radiotaajuuskaukosäätimellä tai optiona hankittavalla langallisella kaukosäätimellä. F One (B) on myös valmis oppimaan ulkoisen IR-kaukosäätimen toimintoja mikäli halutaan käyttää olemassa olevaa kaukosäädintä subwooferin toimintojen säätämiseen.

F One (B):ssa on integroitu bassonhallinta kahdelle pääkanavalle, joka ohjaa alle 85 hertsin taajuudet alabassokaiuttimeen ja korkeammat taajuudet aktiivisiin pääkaiuttimiin. Tällä saadaan sovitettua aktiivikaiutinpari mahdollisimman saumattomasti yhteen subwooferin kanssa ja suodattamalla pääkaiuttimilta alabassot pois, parannetaan niiden äänenpainevaroja ja keskialueen puhtautta.

Monipuoliset liitännät myös tulevaisuuteen

F One (B):n monipuoliset liitännät tekevät sen liittämisen audiolähteisiin helpoksi ja sitä voidaan käyttää keskuksena josta valitaan mitä äänilähdettä kuunnellaan. Esimerkiksi TV, streamer ja muut äänilähteet voidaan helposti kytkeä subwooferin optiseen ja koaksiaaliseen digitaalituloon sekä RCA-liittimillä ja 3,5-millisellä minipluugilla tehtyihin analogituloihin.

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Napakka ja erotteleva bassotoisto.

  • Ulkonäöllisesti huomiota herättämätön.

  • Soveltuu parahiten kompaktien pääkaiuttimien bassotoiston tukevoittajaksi. Henkilöille jotka hakevat hyvin voimakasta ja alas ulottuvaa bassotoistoa suosittelemme valikoimissamme olevia järeämpiä subwoofereita.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Genelec

Taajuusalue

35 Hz – 85 Hz (-6 dB)

Teho

40 W

Sisääntulot

Optinen ja koaksiaalinen digitaalitulo, analoginen 3,5mm ja RCA-stereotulo, RCA LFE-monotulo

Lähdöt

RCA-stereolähtö

Elementit

6½" bassoelementti

Kaiutin tyyppi

Subwoofer

Mitat

251 x 305 x 305 mm (kork x lev x syv)

Paino

5,6 kg

Viimeistely

Musta, Valkoinen

Takuu

5 vuotta