10 %

Klipsch RP-1400SW subwoofer

Original price was: 1 429 €.Current price is: 1 290 €. / kpl

Klipsch RP-1400SW subwoofer toistaa 16 Hz asti ja pystyy tuottamaan huomattavan määrän puhdasta ääntä alimpia taajuuksia myöten.

Saatavuus: Tilattavissa. |Arvioitu toimitusaika: 7-14 arkipäivää

Kuvaus

Klipsch RP-1400SW

Hyvät äänenpainevarat alimpia taajuuksia myöten – Klipsch RP-1400SW

Klipsch RP-1400SW aktiivisubwoofer kuuluu valmistajan parhaaseen Reference Premier -tuoteperheeseen. Se perustuu valmistajan vahvaan akustiseen osaamiseen ja on parhaita subwoofereita, mitä Klipsch on koskaan valmistanut.

Vahvistintehoa on 400 W jatkuvaa ja 800 W hetkellistä, vahvistinaste on D-luokkainen eli hyötysuhteeltaan erinomainen. Analoginen esivahvistinaste ei aiheuta viivettä kuten DSP-ratkaisut ja tukena tehokas päätevahvistin varmistaa maksimaaliset äänenpainevarat, erottelukyvyn ja alimpien taajuuksien väkevän väännön.

12-tuumainen bassoelementti ja refleksikanava osoittavat eteenpäin ja voit sijoittaa Klipsch Reference Premier -subwooferin niiden puolesta huoneeseesi vapaasti. Aerofoil-refleksikanava minimoi turbulenssin ja kompression varmistaen näin tarkan ja kontrolloidun bassotoiston, joka ei mene tukkoon alimmillakaan taajuuksilla.

Jakotaajuuden, vaiheen ja voimakkuuden säädöillä saat sovitettua subwooferin tilaasi ja käyttämiisi muihin kaiuttimiin. Sekä RCA-liitäntöjä että langattoman vastaanottimen tuloa voidaan käyttää yhtä aikaa, tämä mahdollistaa yhden subwooferin liittämisen useampaan laitteistoon. Tutut ja turvalliset RCA-liittimet varmistavat yhteensopivuuden kaikkien kotiteatterivahvistimien kanssa ja vain 0,5W sähkönkulutus stand by -tilassa varmistaa, ettei sähköä hukata silloin kun subwoofer ei ole käytössä.

Jos signaalikaapelin vieminen subwooferille on hankalaa, voit hankkia Klipsch WA-2 Wireless Subwoofer Kit -paketin, jolla saat langattomasti korkearesoluutioisen signaalin kotiteatterivahvistimeltasi subbarille.

Kotelon pinnalla eebenpuun näköinen vinyylipinnoite on kulutusta kestävää, se ei naarmuunnu helposti. Pyöristetyt särmät, värinänvaimentimina toimivat kumijalat, teräksiset maskin kiinnikkeet ja kestävä kudottu suojakangas huolehtivat estetiikasta. Lisäksi bassoelementin suojaverkon runko on tuplapaksuinen aiempaan nähden, jotta erittäin pitkäiskuisen elementin kartio ei ota kiinni kankaaseen täydessäkään vauhdissa.

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Hyvä yhdistelmä ulottuvuutta ja äänenpainetta tässä kokoluokassa.

  • Toisto ulottuu 16,5 Hz asti.

  • Ei sisällä yhdysrakenteista ekvalisaattoria tai huonekorjainta.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Klipsch

Taajuusalue

16 – 141 Hz

Teho

500W RMS / 1000W hetkellinen

Sisääntulot

1 x Stereo RCA / LFE
Paikka langattomalle vastaanottimelle WA-2

Elementit

1 x 14"

Kaiutin tyyppi

Subwoofer

Mitat

542 x 508 x 652 mm

Paino

38 kg

Viimeistely

Musta

Takuu

2 vuotta