Vain 50mm syvä.

Monitor Audio WSS430 uppokaiutin

645  / kpl

Monitor Audio WSS430 on todellinen premium luokan uppokaiutin vain 50 mm upotussyvyydellä. Tämä kaiutin mahtuu normi kertopuutolpalla toteutettujen väliseinien sisään.

Saatavuus: Varastossa (nouto tai toimitus)

Kuvaus

Monitor Audio WSS430

Vain 50 mm upotussyvyydellä varustettu ultrakompakti seinäuppokaiutin.

Valtaosa suomalaisista kevyistä väliseinärakenteista pohjautuu 39 x 66 mm kertopuutolpan ja molemminpuolisten kipsilevyjen varaan toteutettuihin rakenteisiin. Suurin osa markkinoilla olevista uppokaiuttimista ei mahdu tämän kaltaisiin seinärakenteisiin ilman jonkinasteisia muutostöitä. Monitor Audio WSS430 mallin vain 50mm upotussyvyys mahdollistaa mallin asentamisen kyseisen kaltaisiin seinärakenteisiin ilman muutoksia seinärakenteen syvyyteen.

Pienen kokonsa johdosta WSS430 ei kykene toistamaan matalimpia bassotaajuuksia, tästä syystä suosittelemme kaiuttimen kanssa käytettäväksi erillistä subwooferia tilanteissa joissa järjestelmältä odotetaan ulottuvaa ja voimakasta bassotoistoa. Kaiuttimessa hyödynnetään Monitor Audio tavaramerkiksi muodostuneita C-CAM elementtejä joiden kevyt ja jäykkä kartio reagoi herkästi ja nopeasti sisääntulevaan signaaliin tuottaen napakan ja dynaamisen toiston. Lisäksi kaiutimessa käytettävä MPD diskantti tuottaa todella läpikuultavan diskanttitoiston joka erottelee äänitteen pienimmätkin yksityiskohdat tavalla joka saa hymyn leviämään.

Mukana toimitettava valkoinen eturitilä voidaan maalata haluttuun sävyyn spray maalia käyttäen.

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Huippuluokan äänenlaatu.

  • Vain 50mm upotussyvyys mahdollistaa tämän kaiuttimen asentamisen monenlaisiin seinärakenteisiin.

  • Visuaalisesti kevyt ratkaisu.

  • Toimintaperiaatteensa johdosta vaatii asennusreiän tekemistä rakenteisiin.

  • Sisäseinien kaapelointi voi olla jälkiasenteisena haasteellista – uudiskohteissa ja laajoissa remonttikohteissa kaapelit on helppo vetää osana rakennustoimia.

  • Pienen kokonsa johdosta malli ei kykene toistamaan matalimpia bassotaajuuksia ilman erillisen subwooferin apua.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Monitor Audio

Taajuusalue

70 – 30 000 Hz

Impedanssi

8 ohm

Herkkyys

87 dB

Suositeltu vahvistinteho

30-120w

Elementit

1 x MPD diskantti, 3 x 3" C-CAM basso/keskiääninen.

Kaiutin tyyppi

2-tie

Asennusaukon halkaisija

346mm x 101mm (kork x lev)

Asennussyvyys

50 mm

Mitat

385mm x 140mm (kork x lev)

Paino

1.4 kg

Viimeistely

Etuverkko maalattavissa, Valkoinen

Takuu

5 vuotta

Monitor Audio

Englantilainen Monitor Audio on valmistanut korkealaatuisia kaiuttimia jo vuodesta 1972. Monitor Audio onkin Englannin suurin täysin kotimaisessa omistuksessa oleva kaiutinvalmistaja. Toisin kuin monien kasvottomien monikansallisten sijoitusyhtiöiden omistamissa yrityksissä, kaikki Monitor Audion omistajat ovat aktiivisesti mukana yrityksen päivittäisessä toiminnassa henkilötasolla.

Monitor Audio on tullut tunnetuksi valmistajana, jonka tuotteet tarjoavat erinomaisen äänenlaadun lisäksi hintaluokkansa ehdotonta kärkeä edustavan viimeistelyn laadun. Monitor Audion tuotteet ovatkin voittaneet lukuisan määrän "vuoden kaiutin" palkintoja ja testivoittoja eri maiden julkaisuissa. Monitor Audion laajasta valikoimasta on helppo löytää useisiin käyttötarpeisiin ja budjetteihin soveltuva malli, niin perinteiseen 2-kanava kuunteluun kuin monikanavaisiin kotiteatterijärjestelmiin ja ulkotiloihin asennettaviin säänkestäviin vaihtoehtoihin asti.

Monitor Audion jatkuva panostus kehitystyöhön on tehnyt yrityksestä mm. metallipohjaisten kaiutinelementtien #1 asiantuntijan maailmassa. Metalli ei ole helposti työstettävä kartiomateriaali, mutta materiaalina sillä on selkeitä etuja oikein toteutettuna. Monitor Audio kaiuttimissa hyödynnetään laajalti C-CAM elementtejä. Sana C-CAM on lyhennelmä sanoista Ceramic-Coated Aluminium Magnesium driver. Kyseessä on komposiittimateriaali jonka etuina on hyvin kevyt paino yhdistettynä korkeaan jäykkyyteen ja mekaaniseen kestävyyteen. Nämä ominaisuudet mahdollistavat hyvin dynaamisen, erottelevan ja nopean toiston minimaalisin säröarvoin.

Kokonaisuutena voidaan sanoa Monitor Audion olevan valmistaja, jonka intohimona on luoda autenttisesti muusikkojen työn tulokset toistavia tuotteita kotiisi. Monitor Audion korkealaatuiset kaiuttimet tarjoavat miellyttäviä kuunteluhetkiä vuosikymmeniksi eteenpäin.