Piega Coax 511 LTD lattiakaiuttimet

Alk. 11 900  / pari

Piega Coax 511 LTD tuo koaksiaalisen nauhaelementin epäkaiutinmaisen avaruuden yhdessä uskottavan ja erittäin nopealiikkeisen bassotoiston kanssa keskikokoisiin huoneisiin.

Poista

Kuvaus

Piega Coax 511 LTD

Epäkaiutinmaisen avaraa toistoa keskikokoisiin huoneisiin – Piega Coax 511 LTD

Piega Coax 511 LTD tuo Piegan koaksiaalisen nauhaelementin erinomaisen ilmavan ja aineettoman äänentoiston keskikokoisiin huoneisiin. Vain 22cm leveä kotelo on 115cm korkea, sirolinjaisuudesta huolimatta kaiutinparin äänentoisto on hyvin uskottavaa kiitos kahden Seasin valmistaman bassoelementin ja kahden passiivisäteilijän.

Kaarevakylkinen alumiinikotelo on on todella jäykkä verrattuna suorakaiteen mallisiin MDF-koteloihin vaikka seinämävahvuus on peruskaiuttimia pienempi eli bassoelementeille jää enemmän tilavuutta toimia. Lisäapuna on vielä TIM – Tension Improve Modules, joka jännittää kotelon jäykäksi ja näin kaiuttimessa vain kaiutinelementit tuottavat hallitusti ääntä, ei hallitsemattomasti elävä kotelo.

Coax 511 LTD:n sydämenä on koaksiaalinen C112 nauhaelementti ja koaksiaalinauhaa tukee Seasin Piegalle valmistamat 160-milliset UHQD-bassoelementit sekä UHQD-passiivisäteilijät. Koaksiaalielementti toimii pistesäteilijänä ja sen äänensävy pysyy hyvin muuttumattomana sekä vaaka- että pystysuunnassa koko toiminta-alueellaan, näin kuuntelualue on mahdollisimman laaja. Nauharakenne pitää liikkuvien osien massan äärettömän pienenä ja C11-koaksiaalielementin vaihetoistokin on erinomainen, mikä kuuluu loistavassa läpikuultavuudessa. Nopealiikkeinen bassotoisto riittää hyvin keskikokoisiinkin tiloihin ja luo musiikille ja elokuvaääniraidoille uskottavan perustan.

Bassotoisto on yhtä aikaa uskottava ja napakasti potkaiseva, mutta myös todella herkkä ja nopealiikkeinen pysyen erinomaisesti hyvin ilmavan nauhakoaksiaalin vauhdissa mukana.

Linkki valmistajan tuotesivulle.

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Ilmava ja avara soundi, joka ei aiheuta kuunteluväsymystä.

  • 32 Hz asti ulottuva napakka ja poikkeuksellisen nopealiikkeinen bassotoisto.

  • Kaiuttimet eivät toista ihan alinta vapinatuntemuksina välittyvää bassoa, siihen tarvitaan subwoofer.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Piega

Taajuusalue

32 – 50 000 Hz

Tehosuositus

20 – 250 W

Elementit

C112 koaksiaalinen nauhaelementti, 2x 160 mm UHQD-bassoelementit, 2x 160 mm UHQD-passiivisäteilijät

Kaiutin tyyppi

3-tie

Mitat

1150 x 220 x 250 mm

Paino

32 kg

Viimeistely

Anodisoitu musta, Maalattu valkoinen, Hopea

Takuu

6 vuotta (vaativat tuotteen rekisteröinnin)