Piega Coax 611 lattiakaiuttimet

Alk. 14 900  / pari

Piega Coax 611 on hyvin siro ja linjakas kaiutin, jonka uskottavuus ja elävyys ovat tässä kokoluokassa vertaansa vailla.

Poista

Kuvaus

Piega Coax 611

Epäkaiutinmaisen avara ja entistäkin uskottavampi – Piega Coax 611

Piega Coax 611 on seuraava sukupolvi hienosta 511 LTD -kaiutinmallista. Koaksiaalinen nauhaelementti on päivittynyt C112+ versioon ja kahden 160-millisen UHQD-bassoelementin tukena on nyt kolme UHQD-passiivisäteilijää ja aiempaa isompi kotelo TIM2 (Tension Improve Module 2) -tuettuna.

Koaksiaalisen nauhaelementin ansiosta kuuntelualue on hyvin laaja ja kiitos erinomaisen vaihetoiston äänessä on poikkeusellisen hienoa luonnollista tarkkutta yhdistettynä ilmavan avaraan stereokuvaan ja rasittamattomuuteen loistavasta erottelukyvystä huolimatta. Isompi kotelo ja kolmen passiivisäteilijän tuoma lisäkapasiteetti alimmille taajuuksille tuovat oleellisen parannuksen basson ulottuvuuteen ja äänenpainevaroihin.

Sveitsiläinen muotoilija ja arkkitehti Stephan Hürlemann on piirtänyt Piegan ajattoman elegantit linjat. Tuloksena on muoto, joka ei näytä vanhentuneelta vuosikymmenienkään päästä, ikoniselta klassikolta mahdollisesti kyllä. Coax 611 on hyvin siro ja linjakas kaiutin, mutta ei kuulosta yhtään ohuelta vaan vakuuttavalta, sopivan täyteläiseltä ja nautinnolliselta.

Kotelon kaareva muoto ja alumiini materiaalina mahdollistavat paljon kantikasta MDF-laatikkoa ohuemmat ja silti jäykemmät kyljet. TIM2-jäykistys parantaa rakennetta entisestään. Näin tilavuutta saadaan maksimaalisen paljon bassoelementin käyttöön visuaalisen viehättävyyden lisäksi ja jäykkä kotelo ei itsessään elä eli tuota hallitsemattomasti ääntä.

Linkki valmistajan tuotesivulle.

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Ilmava ja avara soundi, joka ei aiheuta kuunteluväsymystä.

  • 32 Hz asti ulottuva napakka ja poikkeuksellisen nopealiikkeinen bassotoisto.

  • Kaiuttimet eivät toista ihan alinta vapinatuntemuksina välittyvää bassoa, siihen tarvitaan subwoofer.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Piega

Taajuusalue

32 – 50 000 Hz

Tehosuositus

20 – 250 W

Elementit

C112 koaksiaalinen nauhaelementti, 2x 160 mm UHQD-bassoelementit, 3x 160 mm UHQD-passiivisäteilijät

Kaiutin tyyppi

3-tie

Mitat

1170 x 210 x 310 mm

Paino

45 kg

Viimeistely

Anodisoitu musta, Maalattu valkoinen, Hopea

Takuu

6 vuotta (vaativat tuotteen rekisteröinnin)