SoulNote A-1 integroitu vahvistin

3 690  / kpl

Japanilaisen SoulNoten edullisin integroituvahvistin ilman negatiivista takaisinkytkentää.

Poista

Kuvaus

SoulNote A-1

Yksinkertaisen kaunis

SoulNote A-1 ei komeile laajoilla ominaisuuksillaan vaan se on yksinkertaisesti hyvin pelkistetty 2-kanavainen vahvistin jonka mukana toimitetaan kaukosäädin. Sitä voisi varmasti verrata analogiana erinomaiseen pihviin, joka ei kaipaa kilotonnia majoneesia ja mausteita koska itse pääasia on niin hyvin kunnossa. A-1 keskittyy vain toimimaan vahvistimena, eikä yritäkään olla mitään muuta ja tässä se onnistuu upeasti.

Täysin balansoitu ja ilman negatiivista takaisinkytkentää

Parhaan mahdollisen suorituskyvyn varmistamiseksi SoulNote tutki jokaisen osa-alueen aikaisemmin hyödyntämästään virtapiiri topologiasta ja toteutuksesta. Parannuksia tehtiin mm. maadoituksen, ilman takaisinkytkentää varustettujen regulaattoreiden sijoittelun, signaaliväylien ja virransyötön osa-alueilla. Tämän tuloksena saavutettiin vahvistin joka kykenee soinniltaan entistä moniulotteisempaan, nopeampaan ja äänikuvaltaan laajempaan esillepanoon.

Nopeasti reagoiva ja ilman takaisinkytkentää varustettu virtalähde

Korkeanopeuksinen, erillinen ilman negatiivista takaisinkytkentää oleva virtalähde on varustettu uudella bifilaarikäämityksellä ja suurikapasiteettisella toroidimuuntajalla, jossa on itsenäiset positiiviset ja negatiiviset käämit. SoulNote on alentanut impedanssia yhdistämällä useita korkeajännitteisiä, pienikapasiteettisia suodatinkondensaattoreita rinnakkain ja käyttämällä nopeaa palautusdiodia. SoulNote on myös hienosäätänyt pienimmätkin yksityiskohdat virtalähteen tehostamiseksi, kuten sijoittamalla suorakulmaisen diodin lähelle virtamuuntajaa, mikä lyhentää virtasilmukoita. Tämä lisää edelleen signaali/kohina -suhdetta ja virtalähteen nopeutta.

Liitinvapaat kontaktipinnat

Kaikki mahdolliset liittimet signaalitiellä on eliminoitu. Kolmiulotteisesti painetun piirilevyn käyttö alentaa impedanssia virtalähteessä ja keskittyy tähtimäiseen topologiaan. Tämä parantaa signaali/kohina -suhdetta ja poistaa huolen liittimien ajan myötä tapahtuvasta heikkenemisestä.

Yksilöllisesti sovitetut pääteastetransistorit

Kukin pääteastetransistori pari on yksilöllisesti sovitettu ja valikoitu niiden teknisten arvojen pohjalta. Ne toimivat yhteistyössä tuottaen entistä jäsentyneemmän ja 3-ulotteisemman äänikuvan.

SoulNote A-1 integroitu vahvistin | Ideaali.fi

Releohjattu äänenvoimakkuuden säädin

A1-mallin äänenvoimakkuuden säätö ei käytä perinteistä pyörivää tai elektronista äänenvoimakkuuden säädintä. Sen sijaan se hyödyntää uutta relekytkentäistä ja täysin balansoitua attenuaattoria. Tämä lisää merkittävästi tarkkuutta ja mahdollistaa äänikuvan ilmenemisen entistä kolmiulotteisemmin. Lisäksi se parantaa säädön tarkkuutta ja kanavatasapainoa läpi säätöalueen.

Lisätietoja englanniksi klikkaa tästä

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Poikkeuksellisen erinomainen äänenlaatu

  • Erittäin vankka rakenne

  • Selkeä ja helppokäyttöinen

  • Ei digitaalisia sisääntuloja, eikä minkäänlaisia sisäänrakennettuja tukia verkon musiikkipalveluille.

Lisätiedot

Tuotemerkki

SoulNote

Teho

80w RMS 8ohm, 120w RMS 4ohm

Taajuusalue

3 – 300 000 Hz

Lähdöt

Kaiutintasoiset

Sisääntulot

Analogiset: 3 x stereo RCA / 1 x stereo XLR

Suoratoistopalvelut

Ei sisäistä verkkosoitinta

Mitat

430 x 418 x 109mm (lev x kork x syv)

Paino

10 kg

Viimeistely

Hopea, Musta

Takuuaika

3 vuotta