SoulNote A-3 integroitu vahvistin

21 840  / kpl

SoulNote A-3 on arvostetun japanilaisvalmistajan integroitujen vahvistimien lippulaiva. A-3 näyttää, miten pitkälle yhteen koteloon pakattu stereovahvistin voi musiikinystävän nautinnon viedä.

Poista

Kuvaus

SoulNote A-3

Soulnote A-3, P-3 esivahvistin ja kaksi M-3 monopäätettä yksissä kuorissa

Soulnote A-3 on todella kompromissiton stereovahvistin, integroitujen vaihtoehtojen ehdotonta kärkeä.

Täydellinen vasemman ja oikean kanavan maatasojen erotus

P-3-esivahvistimessa käytetty kanavien maatasojen erotus on otettu käyttöön myös A-3-stereovahvistimessa. Alunperin juuri se, miten maatasot saadaan erotettua oli erittäin oleellinen osa kovatasoisen P-3:n kehitystyössä. Päätevahvistinosan maaerotus on tehty mm. välttämällä negatiivista takaisinkytkentää, suurivirtaisten looppien minimoinnilla ja induktiivisten komponenttien eliminoinnilla. Lisäksi äänenvoimakkuussäädön, sisääntulovalinnan, suojapiirien ja muiden releiden vaihto optoerottimiksi ja niin induktiivisten kuin kapasitiivistenkin komponenttien huomiointi avaa stereokuvaa aivan eri tavalla integroiduksi vahvistimeksi.

Tämä on A-3-stereovahvistimen synnyn takana. Vahvistimen, jossa vasen ja oikea kanava oikeasti ovat todellakin täysin erotettuja.

Pääteaste toimii yhdellä push-pull SEPP-kytkennällä per kanava. Aivan kuten M-3-monopäätevavhistimessa, A-3:ssakin käytetään metallikuorisia TO3-bipolaaritransistoreita. Tämä tuottaa musiikkisignaalin vahvistuksen ajallisesti täsmällisesti aivan matalimmista bassoista pitkälle ultraäänialueelle. Täydellinen virransyöttö matalillekin taajuuksille ilman transistorien toiminnan huojumista suurilla virtamäärillä varmistaa auktoriteetin ja uskottavuuden siinä kuin myös mukaansa tempaavan groovenkin. Elävyys ja innostavuus syntyvät siitä, että yksi push-pull-rakenne ei riko ajallisen tarkkuuden pienimpiäkään yksityiskohtia.

Kuparinen kisko toimii sekä tärkeimpänä jäähdytysprofiilina että erinomaisena virransyöttönä TO3-transistoreille. TO3:n liitännänt kulkevat kuparikiskon läpi suoraan alla olevaan piirilevyyn. Näin eliminoidaan kaapelinti, joka on tyypillinen ongelmapaikka kyseisille transistoreille. Samalla poistetaan epästabiilisuutta aiheuttava induktiivinen komponentti ja estetään äänenlaadun heikkeneminen. Äänellinen vaikutus on huomattavan suuri ja luo luonnollisen avoimen ja läpikuultavan esityksen kun jäähdytysprofiili ei ole vahvistimen rungossa kiinni. Kuparikisko kytkee myös A-3:n virtalähteen vahvistinosaan ja toimii vakaan jäykkänä rakenteellisena tukena.

Lisätietoja englanniksi klikkaa tästä

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Äänenlaatu, joka peittoaa suurimman osan erillisiä esi- ja päätevahvistimia.

  • Erittäin vankka rakenne.

  • Selkeä ja helppokäyttöinen.

  • Koko ja paino pitää huomioida sijoituspaikan valinnassa.

  • Ei digitaalisia sisääntuloja, eikä minkäänlaisia sisäänrakennettuja tukia verkon musiikkipalveluille.

Lisätiedot

Tuotemerkki

SoulNote

Teho

120W x 2 (4ohm)

Taajuusalue

2 – 200 000 Hz

Lähdöt

Kaiutintasoiset

Sisääntulot

Analogiset: 3 x stereo RCA / 3 x stereo XLR sekä volumesäädön ohittava (home theater input) XLR ja RCA.

Suoratoistopalvelut

Ei sisäistä verkkosoitinta

Mitat

454 x 184 x 407 mm

Paino

31 kg

Viimeistely

Hopea, Musta

Takuuaika

3 vuotta