DreamVision projektori uutuudet – referenssiluokan kuvantoistoa.

JVC DLA-NZ7 - DreamVision EOS2-L

DreamVision projektori uutuudet – referenssiluokan kuvantoistoa.

DreamVision – korkealuokkaisia projektoreita jo yli 20v ajan.

DreamVision on tarjonnut korkealaatuisia projektoreita jo vuodesta 1996. DreamVision aloitti CRT projektoreilla, julkaisi sen jälkeen yhden maailman ensimmäisistä kotiteatteriin suunnatuista ja optimoiduista DLP-projektoreista ja tarjoaa nykyään sekä DLP, että DILA pohjaisia projektoreita. Nykymallisto sisältää kolme eri DILA projektoria, sekä kaksi DLP-projektoria.

DreamVision projektori uutuudet - referenssiluokan kuvantoistoa. | Ideaali.fi

DreamVisionin uusi EOS-L sarja pohjautuu JVC DLA-NZ7, JVC DLA-NZ8 ja JVC DLA-NZ9 projektoreihin. DreamVision ostaa JVC:ltä edellä mainittuihin projektoreihin liittyvät pohjalevyt – optiikka, videopiiristä yms kuvantoistoon liittyvät osat. Näiden ympärille DreamVision valmistaa räätälöidyn kotelon jonka tuloksena valmistaja ilmoittaa saavuttavansa noin 2-3dB hiljaisemman käyntiäänen. Lisäksi DreamVision tekee yksilölliset ja laajat testit kullekin projektorille ennen niiden lähettämistä asiakkaille.

DreamVisionin kotelo on mitoiltaan jonkin verran suurempi ja painavampi kuin JVC projektoreiden, joten suosittelemme niiden kumppaniksi jämäkkää kattotelinettä – esim. Strongin XL projektoritelinettä. Kaikki EOS L -sarjan projektorit ovat vakiona saatavissa mustana ja valkoisena, kohtuullista lisämaksua vastaan projektorit saa myös missä tahansa RAL värisävyssä ja myös metallivärit ovat mahdollisia.

DreamVision projektori uutuudet - referenssiluokan kuvantoistoa. | Ideaali.fi

Miksi ostaisin DreamVisionin, enkä JVC:tä?

Kuvanlaadullisesti JVC NZ-sarjan ja DreamVision EOS L -sarjan projektoreiden välillä ei ole mitään eroa. Suorituskyky siis tältä osin on valmistajien välillä identtinen, syyt mahdollisesti päätyä DreamVision projektoriin JVC:n sijaan ovat laajemmat värivaihtoehdot ja hiukan hiljaisempi käyntiääni. Koronan vaikutuksesta suurin ero saattaa olla myös saatavuuksissa. Päädytpä sitten kumpaan tahansa vaihtoehtoon, niin käsissäsi on referenssiluokan projektori.

 

Mitä jos sinulla ei ole heti heittää +10 000€ projektoriin.

DreamVision mallistoon kuuluu myös kaksi DLP vaihtoehtoa edullisemmassa hintaluokassa. Nämä mallit kulkevat nimillä Argos ja Focus.

DreamVision projektori uutuudet - referenssiluokan kuvantoistoa. | Ideaali.fi

Focus on laser valolähteellä varustettu DLP-projekori, joka on suunniteltu lähinnä monitoimi mediatiloihin ja perinteisiin olohuoneympäristöihin joissa kaivataan runsaasti valotehoa. Se ei tarjoa samankaltaista kontrastitoistoa ja kuvan dynamiikkaa kuin selkeästi kalliimmat EOS L -sarjan projektorit, mutta se tarjoaa luokassaan kilpailukykyisen kuvanlaadun, runsaasti valotehoa – 6000 lumenia, pitkäikäisen valolähteen (LASER) ja monipuoliset asennusmahdollisuudet laajojen linssinsiirto ja zoom ominaisuuksien seurauksena. Focus hyödyntää 4k DLP kennoa ja korkealaatuista optiikkaa joiden tuloksena kuvan terävyys on huippuluokkaa. Jos siis etsit projektoria joka kykenee tuottamaan runsaasti valotehoa hyvin suurille valkokankaille tai yleiskäyttö tiloihin joissa voi olla jonkin verran hajavaloa, niin Focus on ehdottomasti tutustumisen arvoinen projektori, jolle on vaikea löytää suoraa kilpailijaa.

 

DreamVision projektori uutuudet - referenssiluokan kuvantoistoa. | Ideaali.fi

DreamVision Argos on ultra lähikenttä projektori, jolla saat tuotettua jopa 150″ kokoisen 4K resoluution kuvan hyvin läheltä valkokankangasta. 3200 lumenin valoteho, LASER valolähde ja integroitu Android käyttöjärjestelmä tekee projektorista varteenotettavan vaihtoehdon monille televisioille. Argoksen seuraksi voit hankkia vaikka MK Soundin tai Monitor Audion kompaktit, mutta korkealaatuisen seinäkaiuttimet ja käytössäsi on järjestelmä joka ei vie runsaasti lattiapinta-alaa, mutta tarjoaa elokuvaelämyksen joka ei heti unohdu. Argos saapuu ihmeteltäväksi tammi-helmikuun vaihteessa 2022.

Muistathan, että kauttamme saat myös projektoreiden kalibrointipalvelut, sekä kaikki tarvittavat komponentit ja asennuspalvelut kokonaisvaltaisen kotiteatterin luomiseen. Kysy rohkeasti lisää..

Jaa artikkeli


Ideaali