Cabasse Java MC40 lattiakaiutin

1 690  / pari

Cabasse Java MC40 tuo lattiakaiuttimen mahdollistaman potkun ja laadukkaan koaksiaalielementin tuoman holografisen ja koherentin stereokuvan kohtuulliseen hintaluokkaan.

Poista

Kuvaus

Cabasse Java MC40

Cabasse Java MC40 – dynaaminen ja erotteleva tunnelman välittäjä

MC40-sarjan lattiakaiutin Cabasse Java MC40 tuo elokuvien, musiikin, TV-sarjojen ja pelien tunnelman hyvin vahvana ihan ihollesi asti. Kolmiulotteinen äänikuva ja hyvin erotteleva, mutta luonnollisen tasapainoinen äänensävy välittää niin dynamiikan kuin pienimmätkin nyanssit aitoina ja elävinä.

Java MC40 lähtökohtana on uusi BC10-koaksiaalielementti ja pari 17-senttisiä bassoelementtejä. BC10 perustuu Cabassen lippulaivoissa käytettyyn TC23-koaksiaalielementtiin. Äänensävy on vääristymistä puhdas, luonnollisen sävykäs ja kuunteluväsymystä aiheuttamaton pitkissäkin kuuntelusessioissa. Lisäksi äänikuvan realismi ja syvyys ovat tässä hintaluokassa poikkeuksellisen hienoja.

Java MC40:n kaksi 17-senttistä bassokartiota käyttävät Cabassen suunnittelemaa ja Cabassen robottien valmistamaa Duocell-kartiota. Duocell on hyvin kevyt, mutta erittäin jäykkä kartiomateriaali ja yhdistettynä pitkäiskuiseen tehokkaaseen moottoriin se pystyy potkaisemaan rintalastassa tuntuvasti ja toistamaan vaikeatkin bassokuviot täsmällisesti ja sävykkäästi.

Cabassen kaiuttimien kehityksessä hyödynnetään monipuolisia kaiuttomassa huoneessa tehtyjä mittauksia. Mittauksia tehdään kaiuttimen suoralta akselilta ja lisäksi kaikkialta sen ympäriltä, jotta kokonaisäänisäteily osataan ottaa huomioon ja huoneen vaikutus ei pilaa äänenlaatua. 360 astetta kaiuttimen ympäriltä otetut mittaukset auttavat suunnittelemaan kaiuttimen suuntaavuuden tarkoituksenmukaiseksi ja SCS-periaatteen (Spatially Coherent Source) mukaiseksi. Jakosuotimessa käytetään jyrkkyyksiä kuudesta 24 desibeliin per oktaavi aina tarpeen mukaan, jotta sekä äänensävy että vaihetoisto saadaan optimaaliseksi, huomioidaan kotelon vaikutus ja saadaan varmasti kaikki irti tarkoitukseen suunnitellusta koaksiaalielementistä.

Katso lisätietoja valmistajan sivuilta klikkaamalla tästä.

Kaikki Cabasse tuotteemme näet klikkaamalla tästä.

Vahvuudet ja rajoitteet

  • 10T15MC-koaksiaalielementti tarjoaa puhtaan äänensävyn ja realistisen koherentin stereokuvan.

  • Tässä kaiuttimessa budjetti on käytetty äänenlaatuun, ei prameaan viimeistelyyn.
  • Edullinen lattiakaiutin, jossa on kuitenkin kolmitierakenne tuplabassoilla ja koaksiaalielementti keskialueelle ja diskantille.

  • Bassotoistossa on keskitytty potkuun ja sävykkyyteen, alimpia vavahduksia varten tarvitaan subwoofer.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Cabasse

Taajuusalue

59 – 23 000 Hz

Tehonkesto

110 W jatkuvaa, 770 W hetkellistä.

Sisääntulot

Kaiutinliitäntä

Elementit

BC10-koaksiaalielementti, 2kpl 170mm basso

Kaiutin tyyppi

3-tie

Mitat

110 x 25 x 35 cm

Paino

24 kg

Viimeistely

Kiiltävä musta, Kiiltävä valkoinen, Mattamusta

Takuu

2 vuotta