Monitor Audio CP-WT140LCR uppokaiutin

395  / kpl

Monitor Audio CP-WT140LCR on kompakti integroidulla kotelolla varustettu 2-tie uppokaiutin seinäasennukseen.

Saatavuus: Varastossa (nouto tai toimitus)

Kuvaus

Monitor Audio CP-WT140LCR

Huomaamatonta äänentoistoa.

Monitor Audio CP-WT140LCR on kompakti uppokaiutin seinäasennuksiin. CP-WT140 on varustettu Monitor Audion MMP II basso/keskiäänielementillä ja 25mm C-CAM diskantilla.

CP-WT140 on oiva valinta pienempien asuintilojen kaiuttimeksi sellaisenaan, tai suuremmissa tiloissa erillisellä bassokaiuttimilla eli subwooferilla täydennettynä. Kaiuttimen diskanttielementti on suunnattavissa kohti haluttua kuuntelupistettä.

CP-WT140:n integroitu kotelo vähentää äänen kulkeutumista viereisiin tiloihin ja suojaa kaiuttimen elementtejä pölyltä ja lialta. Suljettu kotelo mahdollistaa kaiuttimen käyttämisen myös ns. hengittävissä rakenteissa joissa perinteisempi takaa avoin uppokaiutin ei toimisi – rakolaudoitukset, akustiikkapaneeleihin tehdyt asennukset jne.

Mukana toimitettava valkoinen eturitilä voidaan maalata haluttuun sävyyn spray maalia käyttäen.

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Rasittamaton ja yleispätevä sointisävy toimii monenlaisella materiaalilla.

  • Integroitu kotelo vähentää äänen siirtymistä viereisiin tiloihin.

  • Kaiuttimen sointitasapainoa voidaan hienosäätää kaiuttimessa olevista dippikytkimistä käsin.

  • Visuaalisesti kevyt ratkaisu.

  • Roiskevesitiivis – voidaan käyttää myös suihku ja uima-allastiloissa.

  • Toimintaperiaatteensa johdosta vaatii asennusreiän tekemistä rakenteisiin.

  • Sisäseinien kaapelointi voi olla jälkiasenteisena haasteellista – uudiskohteissa ja laajoissa remonttikohteissa kaapelit on helppo vetää osana rakennustoimia.

  • Hyvin ulottuvaa ja voimakasta bassotoistoa kaipaaville suosittelemme kaiuttimen kumppaniksi erillistä subwooferia.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Monitor Audio

Taajuusalue

60 – 25 000 Hz

Impedanssi

6 ohm

Herkkyys

88 dB

Suositeltu vahvistinteho

30-120w

Elementit

1 x 25mm C-CAM diskantti, 2 x 4" MMP II basso/keskiääninen.

Kaiutin tyyppi

2-tie

Asennusaukon halkaisija

183mm x 299mm (kork x lev)

Asennussyvyys

97 mm

Mitat

217mm x 333mm (kork x lev)

Paino

2.5 kg

Viimeistely

Etuverkko maalattavissa, Valkoinen

Takuu

5 vuotta

Monitor Audio

Englantilainen Monitor Audio on valmistanut korkealaatuisia kaiuttimia jo vuodesta 1972. Monitor Audio onkin Englannin suurin täysin kotimaisessa omistuksessa oleva kaiutinvalmistaja. Toisin kuin monien kasvottomien monikansallisten sijoitusyhtiöiden omistamissa yrityksissä, kaikki Monitor Audion omistajat ovat aktiivisesti mukana yrityksen päivittäisessä toiminnassa henkilötasolla.

Monitor Audio on tullut tunnetuksi valmistajana, jonka tuotteet tarjoavat erinomaisen äänenlaadun lisäksi hintaluokkansa ehdotonta kärkeä edustavan viimeistelyn laadun. Monitor Audion tuotteet ovatkin voittaneet lukuisan määrän "vuoden kaiutin" palkintoja ja testivoittoja eri maiden julkaisuissa. Monitor Audion laajasta valikoimasta on helppo löytää useisiin käyttötarpeisiin ja budjetteihin soveltuva malli, niin perinteiseen 2-kanava kuunteluun kuin monikanavaisiin kotiteatterijärjestelmiin ja ulkotiloihin asennettaviin säänkestäviin vaihtoehtoihin asti.

Monitor Audion jatkuva panostus kehitystyöhön on tehnyt yrityksestä mm. metallipohjaisten kaiutinelementtien #1 asiantuntijan maailmassa. Metalli ei ole helposti työstettävä kartiomateriaali, mutta materiaalina sillä on selkeitä etuja oikein toteutettuna. Monitor Audio kaiuttimissa hyödynnetään laajalti C-CAM elementtejä. Sana C-CAM on lyhennelmä sanoista Ceramic-Coated Aluminium Magnesium driver. Kyseessä on komposiittimateriaali jonka etuina on hyvin kevyt paino yhdistettynä korkeaan jäykkyyteen ja mekaaniseen kestävyyteen. Nämä ominaisuudet mahdollistavat hyvin dynaamisen, erottelevan ja nopean toiston minimaalisin säröarvoin.

Kokonaisuutena voidaan sanoa Monitor Audion olevan valmistaja, jonka intohimona on luoda autenttisesti muusikkojen työn tulokset toistavia tuotteita kotiisi. Monitor Audion korkealaatuiset kaiuttimet tarjoavat miellyttäviä kuunteluhetkiä vuosikymmeniksi eteenpäin.