TESTIMENESTYJÄ

Monitor Audio Monitor 200 lattiakaiutin

705  / pari

Testeissä menestynyt Monitor Audio Monitor 200 on sarjan pienempi lattiakaiutin, se on toimiva ratkaisu edullisen 2-kanava tai kotiteatterijärjestelmän pääkaiuttimeksi.

Poista

Kuvaus

Monitor Audio Monitor 200

Edullista suorituskykyä – Monitor Audio Monitor 200

Monitor 200 on kompakti lattiakaiutin jonka bassotoistossa on voimaa ja auktoriteettia yli kaiuttimen visuaalisen habatuksen. Monitor Audio Monitor 200 malli oli osa AVForums julkaisun “vuoden kaiutinsarja” palkinnon voittanut kokonaisuutta. Tämä erittäin kilpailukykyisesti hinnoiteltu kaiutin tarjoaa hintaluokkansa kärkeä edustavan äänenlaadun jolla kuuntelee ilokseen niin musiikkia kuin elokuvien ääniraitoja.

Highly Recommended

Myös kotiteattereihin.

Monitor sarja sisältää myös kotiteatterikäyttöön suunnatelun keskikaiuttimen sekä subwooferin joiden avulla voit koota itsellesi hinta-laatusuhteeltaan järisyttävän hyvän kotiteatterikokonaisuuden.

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Kompaktiksi kaiuttimeksi yllättävän tymäkkä bassotoisto sekä sointitasapaino joka toimii myös hiukan heikommin tuotetuilla äänitteillä.

  • Helppo kuorma vahvistimille – hiukan edullisemmatkin vahvistimet jaksavat ohjata näitä kaiuttimia.

  • Useita viimeistelyvaihtoehtoja.

  • Viimeistely ei ole aitoa puuviilua.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Monitor Audio

Taajuusalue

40 – 30000 Hz

Impedanssi

8 ohm

Herkkyys

88 dB

Suositeltu vahvistinteho

40 – 150w

Elementit

1 x 25mm C-CAM diskantti, 2 x 5,25" MMP II basso/keskiääninen.

Kaiutin tyyppi

2-tie

Mitat

873 x 216 x 310mm (kork x lev x syv)

Paino

10.9 kg

Viimeistely

Musta, Pähkinä, Valkoinen

Takuu

5 vuotta

Monitor Audio

Englantilainen Monitor Audio on valmistanut korkealaatuisia kaiuttimia jo vuodesta 1972. Monitor Audio onkin Englannin suurin täysin kotimaisessa omistuksessa oleva kaiutinvalmistaja. Toisin kuin monien kasvottomien monikansallisten sijoitusyhtiöiden omistamissa yrityksissä, kaikki Monitor Audion omistajat ovat aktiivisesti mukana yrityksen päivittäisessä toiminnassa henkilötasolla.

Monitor Audio on tullut tunnetuksi valmistajana, jonka tuotteet tarjoavat erinomaisen äänenlaadun lisäksi hintaluokkansa ehdotonta kärkeä edustavan viimeistelyn laadun. Monitor Audion tuotteet ovatkin voittaneet lukuisan määrän "vuoden kaiutin" palkintoja ja testivoittoja eri maiden julkaisuissa. Monitor Audion laajasta valikoimasta on helppo löytää useisiin käyttötarpeisiin ja budjetteihin soveltuva malli, niin perinteiseen 2-kanava kuunteluun kuin monikanavaisiin kotiteatterijärjestelmiin ja ulkotiloihin asennettaviin säänkestäviin vaihtoehtoihin asti.

Monitor Audion jatkuva panostus kehitystyöhön on tehnyt yrityksestä mm. metallipohjaisten kaiutinelementtien #1 asiantuntijan maailmassa. Metalli ei ole helposti työstettävä kartiomateriaali, mutta materiaalina sillä on selkeitä etuja oikein toteutettuna. Monitor Audio kaiuttimissa hyödynnetään laajalti C-CAM elementtejä. Sana C-CAM on lyhennelmä sanoista Ceramic-Coated Aluminium Magnesium driver. Kyseessä on komposiittimateriaali jonka etuina on hyvin kevyt paino yhdistettynä korkeaan jäykkyyteen ja mekaaniseen kestävyyteen. Nämä ominaisuudet mahdollistavat hyvin dynaamisen, erottelevan ja nopean toiston minimaalisin säröarvoin.

Kokonaisuutena voidaan sanoa Monitor Audion olevan valmistaja, jonka intohimona on luoda autenttisesti muusikkojen työn tulokset toistavia tuotteita kotiisi. Monitor Audion korkealaatuiset kaiuttimet tarjoavat miellyttäviä kuunteluhetkiä vuosikymmeniksi eteenpäin.