Piega Master Line Source lattiakaiuttimet

275 000  / pari

Piega The Master Line Source kuuluu kiistämättä maailman hienoimpiin kaiutinjärjestelmiin. Linjalähde-dipoli tarjoaa erittäin puhdasta ääntä ja sveitsiläiskaiuttimien viimeistely on ennennäkemättömän upea.

Saatavuus: Tilattavissa. |Arvioitu toimitusaika: Arvioitu toimitusaika 30 - 90 arkipäivää

Kuvaus

Piega The Master Line Source

Kun vain paras riittää sinulle – Piega The Master Line Source

Piega Master Line Source on kaiutin isoihin tiloihin ja kaikkein vaativimpaan makuun. Piegan ehdottomana lippulaivatuotteena Master Line Sourcen kehittäminen kesti vuosia. Se on 175 cm korkea linjalähdekaiutin, linjalähteen etuna on suoraa ääntä sotkevien lattia- ja kattoheijastusten vaimeneminen käytännössä merkityksettömiksi. Näin kuuntelupaikalle saapuva ääni on kertaluokkia puhtaampi, selkeämpi ja erottelevampi kuin ympärisäteilevässä kaiuttimessa. Lisäksi Piega Master Line Sourcen valtava ääntä säteilevä pinta-ala pitää särön olemattoman pienenä suurimmillakin äänenpaineilla.

Keskialueen ja korkeat taajuudet toistava paneeli koostuu 24 nauhadiskanttielementistä ja 9 nauhakeskialue-elementistä. Diskanteista 12 on paneelin etupinnassa ja toiset 12 takapuolella. Keskiääninauhat toivivat dipolina sellaisenaan eli ne säteilevät ääntä sekä eteen- että taaksepäin, dipolirakenteella estetään hyvin voimakkaasti suuntaavassa kaiuttimessa stereokuvan muuttuminen epäluonnollisen kuivaksi.

Bassotorni sisältää kuusi 22-senttistä subwooferelementtiä eli säteilevää pinta-alaa on yhtä paljon kuin 18-tuumaisessa. Toisto ylettyy 18 hertsiin saakka ja se luo kaikelle musiikille todella uskottavan ja upean perustan kuunneltavasta materiaalista riippumatta.

Sekä diskanttien ja keskiäänien paneeliosa että bassokotelo ovat kiillotettua alumiinia, muut viimeistelyt ovat saatavilla pyynnöstä. Kokonaisuuden 420 kg paino ja 175 cm korkeus tarkoittavat, että tämä kaiutinjärjestelmä kaipaa tilaa ympärilleen. Mutta sitten kun tilaa on, Piega Master Line Source ottaa sen haltuunsa niin fyysisesti kuin äänellisestikin

Koko keski- ja korkeat taajuudet toistavan paneelin etulevy on leikattu yhdestä alumiiniseospalasta. Rakenne ja juuri oikeanlainen materiaali tarjoaa erinomaisen vakauden ja sisäisen värähtelyjen vaimennuksen. Pelkkä etulevyjen jyrsintä muotoonsa kestää useita tunteja vaaditun tarkkuuden takia. Lisäksi etulevy käsitellään tunnin kestävässä prosessissa, jotta siitä saadaan poistettua sisäiset jännitykset.

Master Line Sourcen voivat valmistaa vain kaikkein taitavimmat ja kokeneimmat Piegan työntekijät. Työ tehdään poikkeuksellisella huolellisuudella ja tämän takia valmistajalle poikkeuksellisen pitkä toimitusaika ei ole harvinaista. Master Line Source rakennetaan valmistajan pääkonttorilla ilman minkäänlaista kiirehtimistä ja huomattavalla huolellisuudella. Piega Master Line Source kuuluu kiistämättä maailman hienoimpien kaiuttimien joukkoon ja tarjoaa vertaansa vailla olevan musiikkielämyksen.

Linkki valmistajan tuotesivulle.

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Ilmava, avara ja hyvin läpikuultava luonnollinen soundi, joka ei aiheuta kuunteluväsymystä.

  • 18 Hz asti ulottuva hyvin uskottava, napakka ja poikkeuksellisen nopealiikkeinen bassotoisto.

  • Iso koko ja valtava paino, tämä suorituskyky ei irtoa pienestä kaiuttimesta.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Piega

Taajuusalue

18 – 50 000 Hz

Tehosuositus

20 – 500 W

Herkkyys

94 db/W/m

Elementit

Korkeat ja keskitaajuudet: 24x LDR 2642 MKII nauhaelementit diskantille (12 rungon etupuolella, 12 takapuolella), 9x MLS 110-100e dipolina toimivaa nauhaelementtiä keskialueelle. Bassot: 6x MOM® 220 mm bassoelementti.

Kaiutin tyyppi

3-tie

Mitat

Keskialue ja korkeat taajuudet:1750 x 440 x 30 mm
Bassot: 1750 x 340 x 620 mm

Paino

420 kg

Viimeistely

Kiillotettu alumiini, muut pintakäsittelyt erikoistilauksena

Takuu

6 vuotta (vaativat tuotteen rekisteröinnin)